EN

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری چیست؟

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری است. این جمله را تقریباً همه ما می‌دانیم. در زمانی که برق قطع می‌شود و یا زمانی که در مکانی دور افتاده هستیم که به شبکه برق سراسری دسترسی نداریم، دیزل ژنراتور‌ها می‌توانند نجات بخش باشند و برق مورد نیاز سیستم‌ها و دستگاه‌های ما را تولید کنند. برای […]

...
کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری چیست؟

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری است. این جمله را تقریباً همه ما می‌دانیم. در زمانی که برق قطع می‌شود و یا زمانی که در مکانی دور افتاده هستیم که به شبکه برق سراسری دسترسی نداریم، دیزل ژنراتور‌ها می‌توانند نجات بخش باشند و برق مورد نیاز سیستم‌ها و دستگاه‌های ما را تولید کنند. برای آن که بدانید این مدل از دیزل ژنراتور‌ها دقیقاً چه کارایی‌هایی دارند و در چه موقعیت‌هایی می‌توانند مورد استفاده واقع شوند، کافی است تا انتهای مقاله را با ما همراه شوید.

مزیت‌های استفاده از دیزل ژنراتور

مزیت‌هایی که این دستگاه‌ها می‌توانند داشته باشند، باعث شده است که استفاده از آن‌ها در محیط‌های خاص روز به روز بیشتر شود. چند مورد از این مزیت‌ها را با هم بررسی می‌کنیم.

بازدهی بالا و مصرف سوخت مناسب

اولین نکته در خصوص بازدهی بالا و همچنین مصرف سوخت بهینه است. به طور کلی موتور‌های دیزلی بهره وری حرارتی بالایی دارند زیرا از هر لیتر مواد سوختی که می‌سوزد، می‌توانند حداکثر انرژی را تولید کنند. این مسأله سبب می‌شود تا هزینه‌های سوختی در ژنراتور‌های دیزلی نسبت به بنزینی یا گازی کمتر شود.

طول عمر زیاد

طول عمر زیاد دستگاه یکی از نکات بسیار مهمی است که باید به آن دقت شود. قرار است چندین سال از این دستگاه استفاده کنید، اگر طول عمر پایینی داشته باشد و یا کیفیت آن مناسب نباشد، دچار مشکل خواهید شد. موتور‌های دیزلی هم طول عمر بالاتری دارند و هم میزان استهلاک آن‌ها کمتر است.

بیشتر بخوانید

قابل اطمینان

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری زیاد است و این موضوع هم به دلیل قابل اطمینان بودن این موتور‌ها است. به راحتی می‌توانید مطمئن باشید که در هر محیطی این دستگاه‌ها می‌توانند قابل اطمینان بوده و برق لازم برای خانه و کار‌های شما را تأمین کنند.

هزینه‌های نگهداری کم

دیزل ژنراتور‌ها هزینه‌های نگهداری کمی دارند. به همین خاطر هم نیازی نیست که دائماً هزینه‌ای را برای سرویس کاری و یا تعمیرات و… صرف کنید. این موضوع در مناطق دور افتاده اهمیت بیشتری نیز پیدا می‌کند.

در دسترس بودن قطعات یدکی

قطعات یدکی ژنراتور‌های دیزلی در مغازه‌ها و فروشگاه‌های مختلف پیدا می‌شود. به همین خاطر اگر نیاز به تعمیرات و یا مسائل این چنینی داشته باشید، می‌توانید به راحتی به قطعات یدکی دسترسی پیدا کرده و تعمیرات را انجام دهید.

سیار بودن

قابل حمل بودن و سیار بودن دیزل ژنراتور‌ها سبب می‌شود که جابجایی راحت‌تری داشته باشند و بتوانید در پروژه‌های مختلف از آن‌ها استفاده کنید.

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری چیست؟

نحوه کار و کاربرد دیزل ژنراتور در تامین برق اضطراری

نحوه کار دیزل ژنراتور‌ها می‌تواند در عملکرد آن‌ها تأثیر به سزایی داشته باشد. به طور کلی این سیستم‌ها دو مرحله‌ای کار می‌کنند.
در مرحله اول انرژی شیمیایی به انرژی مکانیکی تبدیل می‌شود. در این مرحله هوا فشرده شده و گازوئیل تزریق می‌شود. موتور دیزل احتراق انجام می‌دهد و در نتیجه انرژی دورانی تولید می‌شود.
در مرحله دوم انرژی مکانیکی به الکتریکی تبدیل می‌شود. اتصال بین موتور و دینام الکتریکی با یک شفت برقرار می‌شود. از طریق روتر جریان القایی در استاتور وارد می‌شود و برق AC را تولید می‌کند.

نحوه نگهداری از دیزل ژنراتور‌ها

برای آن که نگهداری از دیزل ژنراتور‌ها به نحو احسن انجام شود، باید یک سری نکات مهم را در نظر بگیرید و حتماً آن‌ها را رعایت کنید. در اینجا مهم‌ترین موارد را ذکر خواهیم کرد.

سرویس‌های دوره‌ای

دیزل ژنراتور‌ها را حتماً به صورت دوره‌ای سرویس کنید. تعویض روغن، بررسی سوخت، فیلتر هوا و… باید انجام شود. این موارد به اصطلاح مصرفی هستند. به همین دلیل نیاز به تعویض‌ها و سرویس‌های دوره‌ای دارند.

تماس بگیرید

بررسی اجزای کلیدی

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری زمانی کامل می‌شود که اجزای کلیدی آن را دائماً بررسی کنید و مطمئن شوید که این اجزا سالم هستند. باتری‌ها، سیستم‌های خنک‌ کننده، کابل‌ها و پیچ‌ها و… می‌توانند جزء این موارد باشند.

توصیه‌های مهم در کاربرد دیزل ژنراتور در تامین برق اضطراری

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری در زمانی بهینه می‌شود که درست از آن استفاده کنید. این توصیه‌ها شاید به ظاهر ساده باشند، اما می‌توانند به صورت کاملاً بهینه هزینه‌ها و زمان شما را مدیریت کنند؛ پس از آن‌ها غافل نشوید.
حتماً پیش از آن که خرید خود را نهایی کنید، سعی کنید تا توان مورد نیاز، مدت زمانی که دستگاه قرار است کار کند و همچنین حالت بهره‌برداری آن را مشخص نمایید. این کار می‌تواند بسیاری از گزینه‌های شما را حذف کند و انتخاب را راحت‌تر نماید.
اگر قطعی‌های برق شما کوتاه مدت است، حالت اضطراری دستگاه می‌تواند کافی باشد. این در صورتی است که اگر قطعی‌های طولانی مدتی را تجربه می‌کنید، دستگاه باید روی حالت پرایم یا دائمی قرار بگیرد.
حتماً هزینه‌های نگهداری، میزان دسترسی به قطعات یدکی و همچنین میزان تولید شدن سطح سر و صدا را در نظر داشته باشید. اگر در محیط‌های مسکونی یا درمانی باشید، اهمیت این موضوع دوچندان می‌شود.
اگر پروژه‌های سیاری دارید و یا در مکان‌هایی هستید که دائماً نیاز به جریان برق ندارید، دیزل ژنراتور‌های سیار می‌توانند گزینه‌ها و انتخاب‌های مناسبی باشند.

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری چیست؟

کلام پایانی

کاربرد دیزل ژنراتور در تأمین برق اضطراری به نحوی است که دستگاه‌های مهم و حیاتی قطع نشوند و بتوانید به راحتی کار‌های خود را انجام دهید. هر محیطی نیز با توجه به شرایط و نیازی که دارد، به نوعی دیزل ژنراتور احتیاج پیدا می‌کند.

به همین خاطر نیز توصیه می‌شود که حتماً پیش از خرید، توجه لازم به انواع دیزل ژنراتور‌ها را داشته باشید تا بتوانید بهترین گزینه را انتخاب و خریداری نمایید. برای آن که بتوانید بهترین و کامل‌ترین اطلاعات در خصوص دیزل ژنراتور‌ها را نیز به دست بیاورید، می‌توانید به وبسایت ما مراجعه کرده و از این طریق انتخاب نهایی خود را بهینه‌تر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انواع دیزل ژنراتور

انواع دیزل ژنراتور

انواع دیزل ژنراتور در بازار وجود دارند که هر کدام می توانند برای یک سری از محیط ها گزینه مناسبی باشند. به طور کلی ژنراتورها

ادامه مطلب »

دریافت مشاوره خرید

برای دریافت مشاوره فرم را پر کنید مشاورین ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس میگیرند.